.Biografie

Caroline is een enthousiaste vrouw die op een open manier haar gesprekspartners tegemoet treedt.  Als een gids begeleidt zij hen in het zoeken naar passende toekomst gerichte oplossingen. Haar mediationvaardigheden zet zij niet alleen als mediator maar ook als gespreksleider,  voorzitter en als klankbord in.

Caroline studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht.  Zij werkte bij diverse werkgevers- en belangenorganisaties, o.a. bij de Raad Nederlandse Detailhandel, Vereniging VNO-NCW en het Nederlands Mediation Instituut. In 2006 startte zij haar mediationpraktijk “OPEN Mediation”, gespecialiseerd in conflicten in zakelijke relaties en gevestigd in Breda.

Caroline is MfN-registermediator en werkt volgens het reglement en de gedragsregels van de Stichting Kwaliteit Mediators (voorheen het Nederlands Mediation Instituut (NMI). Sinds enkele jaren is zij vice-voorzitter van de Reviewcommissie van de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM) en lid van de Raad van Toezicht van de RFEA (financiële planners). Daarnaast is zij ambtelijk secretaris van de Raad van Toezicht van een kinderopvangorganisatie.   

Aan haar diensten heeft zij in de loop der jaren toegevoegd gespreksleiding, presentatie en het (dag)voorzitterschap.